Bloggflöde

En tisdag på stan

Hej hjärtan!
Idag skuttade jag upp ur sängen redan klockan 07:30. Jag åt frukost, gjorde mig i ordning och gullade med min älskade katt innan jag stack iväg. Jag hade ett inbokat möte på byrån Adviral. Mötet gick så bra och det är så mysigt att bara få vara där med dem. Efter detta promenderade jag till Odenplan där det blev lunch och lite stros i butiker. Såg sååå mycket fint, men eftersom att jag är en intrenetshoppare så kommer jag att hålla mig till det hehe. Efter detta åkte jag vidare till sjukhuset där jag hade min läkartid.

Nu är jag hemma igen, halvliggandes med en kaffe i högsta hugg. Jag ska beta av mailen och jobba lite innan jag ska packa inför i morgon.

Vi hörs senare älsklingar <3

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *