Resor

En tur på El scootern

Hej raringar!

Det bästa med hotellet vi bodde på i veckan var ändå att man fick fri tillgång till deras El-scootrar. Jag är ju lite smårädd för dessa då jag är så rädd för att krascha.. Allt gick superbra och rädslan över att välta vid trottoarkanter försvann efter första kvarteret. Det är ju så kul, smidigt och härligt att ta sig fram med denna nya variant av sparkcykel. Vi åkte till ett förfallet slott, in till stan igen och igenom härliga parker. Vädret var perfekt för en sån här typ av utflykt. Nu till den stora frågan… Ska man investera i en egen el-scooter? Eller är det bara dumt? Min älskling har ju tjatat och tjatat om dessa, men jag har varit lite mer skeptisk tidigare. Hmm… Det tåls att tänka på om inte annat.

Idag är det söndag och jag ska passa på att rensa här hemma. Rensa bort alla dem somrigaste kläderna och rota fram alla mina höstfavoriter ifrån tidigare år. Jag älskar ju klassiska plagg och gillar att investera i sådant som aldrig går ur tiden. Busnel, Stenströms och Veronica Virta är stående favoriter när det kommer till fina varumärken som jag älskar.
Senare i eftermiddag blir det middag nere vid vattnet. Ska bli så mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *