En väldigt fin helg

Jag skulle nog säga att helgen som passerat varit den bästa på väldigt länge. Jag har känt mig väldigt tillfreds, lugn, glad och älskad. Helgen var så gott som oplanerad, men trots detta har vi gjort en massa fina saker. Helt utan stress! Jag har ju haft som mål att lära mig att leva mer i nuet, stressa ner och bara vara. Jag känner att jag verkligen har gjort det denna helg.

Under veckan som kommer har Livia utbildning från morgon till kväll så jag och Leonard är så gott som ensamma hemma. Men mormor Celia kommer och umgås med oss, likaså min pappa. Sedan på onsdag ska jag på ett glammigt event och på torsdag har jag en inplanerad lunch. Det är lagomt med planer för min del. Blir det för mycket så blir jag stressad och då kan jag heller inte njuta av det.
Maj är ju här, en av mina favoritmånader. Allt blomstrar, det är just ute, värmen börjar komma och allt får liksom liv. Det är så härligt. Jag ska ta tillvara på varenda dag av denna månad.

Nu ska jag och Leonard äta lite frukost. Han ska få gröt och jag ska äta lite yoghurt. Det är så jobbigt att äta nu med tanke på att jag måste ta ur tandställningen och borsta tänderna (noga) efter varje mål. Vilket lyxproblem egentligen..

Ta hand om er och njut av veckan!

Min familj <3 Några bilder vi tog i helgen 😀
Kan inte få nog av dem fina körsbärsträden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *