Fika på Rosendals trädgård

Vilken lyckans dag jag haft idag! Jag har nämligen fått ett par fantastiskt värdefulla timmar ihop med min bästa vän. Bara jag och hon, givetvis också Bernard. Så så så fint och som jag saknat henne. Vi har inte setts sedan jag och Livia var i London och hälsade på i slutet av januari. Tyvärr ses vi inte så ofta då vi bor i olika länder. Men allt är alltid som vanligt trots det långa avståndet och tiden mellan gångerna vi ses. Det har varit stekhett i Stockholm idag och jag har dagen till ära invigt vår nya sufflett till vagnen som jag pratade om igår. Så så så nöjd!

Jag och Charlotte möttes upp i city strax innan lunch. Därefter åkte vi tillsammans ut till Djurgården för fika. Det går liksom inte att vara i city när det är sådan här värmebölja. Djurgården är en fantastisk plats som jag älskar. Här finns det så mycket mysiga fik och restauranger och mycket grönområden. Vi satte oss under fruktträden på Rosendals trädgårdscafé. Detta är ett favoritställe som jag besökt så många gånger. Ni som ännu inte varit här måste besöka Rosendals trädgård och det vackra slottet intill.

Efter två timmars fika blev det en lång och varm, men sådan mysig promenad tillbaka till stan. Älskar denna lummiga del av Djurgården. Här kan man liksom rulla ut en filt vart som helst och bara njuta av den vackra miljön.

  Jag bar en sval linneklänning i värmeböljan Min vackra bästis       älsklingen bar en dress från Babybase finns inget som slår morotskaka

 <3

Vackra rosendals slott i bakgrunden
solglasögon från Corlin eyewear

Här fotade vi gravidbilder när jag väntade Leonard<3Stockholm är allt bra vackert året om, men speciellt på somrarna.  Kikade efter i vagnen konstant. Så rädd för att bebis ska bli för varm.

så otroligt nöjd med denna sommarsuflett från Bugaboo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *