Fina och stretchiga spetstrosor

Fina och stretchiga spetstrosor

Inlägget är i ett samarbete med Lace Laboratory

På senare tid har jag blivit allt mer noga med att välja rätt underkläder. Underkläder som är sköna, fina, strechiga och ”osynliga” under kläder. Det finns faktiskt bara ett underklädes märke som uppfyller alla dessa krav och det är Lace Laboratory. Lace Laboratory skapar underkläder för de som vill ha trosor i de allra flesta storlekar.

Jag är så imponerad över vad detta varumärke har tagit fram. Visste ni till exempel att trosorna expanderar upp till 150% . Det kallar jag stretch! Trosorna är skapade för att följa kroppens egna former och rörelser utan att varken skava eller kännas obekväma på huden. Jag avskyr trosor som ”skär in” och skaver och de gör inte Lace.

Fina och stretchiga spetstrosor

Lace trosor är helt i min smak. Så fina och så sköna. De sitter även så bra över mitt kejsarsnitt vilket inte är självklart. Många trosor har jag fått kasta eftersom de skaver på ärret. Den känslan är hemsk.

Lace är det absolut bästa som hänt mig och idag håller jag på att byta ut alla trosor till Lace Laboratory. Gör det ni också 🙂

Innan jag säger tack för mig så vill jag ge er en Rabattkod på Lace Laboratory.

Koden EMMA20 ger er 20% rabatt på allt <3

Fina och stretchiga trosor <– shoppa Lace här

Fina och stretchiga spetstrosor Lace erbjuder en massa olika modeller på deras trosor. Jag valde att beställa alla olika för att prova. Nu har jag testat dem fram och tillbaka under en veckas tid. Jag älskar dem alla!

Fina och stretchiga spetstrosor Lace Laboratory har trosmodeller som exempelvis, string, Brazilian, högmidjade stringtrosor med många fler. Dem har även spets-bhar i deras sortiment.

Fina och stretchiga spetstrosor Dessa flerpack är så fina. En perfekt present tycker jag 🙂

Har ni testat Lace Laboratory och deras trosor? Är ni lika förälskade som jag är? Berätta gärna.

Läs mer: Doz apotek 

En reaktion på ”Fina och stretchiga spetstrosor

  1. Dom är fina och väldigt bra present! Jag läste en artikel om att Brittiska kvinnor har sina trosor i år och dar. Personligen så ”rensar” jag vid varje tvätt, synar vad som är fint eller om en tråd behöver klippas. Men det bästa är trots allt att tvätta trosor i tvättpåsar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *