Bloggflöde

Fina sidenscarfs från Wanderland Collective

– Detta inlägg är ett betalt samarbete med Yebo Design –

Jag har fått äran att samarbeta med bästa Yebo Design. Detta är ett företag som känns otroligt bra att samarbeta med då jag vill vara med och lyfta fram företag som stöttar kvinnor.  Yebo Design är för den som vill stå ut från mängden, uppskattar unik elegans och tror på medveten konsumtion. Detta svenska företag firar och stödjer unika designers och småföretag i Sydafrika. Känns väldigt bra i hjärtat. 

Jag fick hem två stycken sidenscarfs från Wanderland Collective, dessa heter Twillys. Dessa är designade av konstnären Faatimah Mohamed-Luke. Hon bor i Kapstaden och hon skapar bland annat storskalig väggkonst gjord av byggstenar av plast. Jag är så nöjd med mina scarfs och det bästa med dessa är att man kan styla dem på så många olika sätt. Nedan visa jag några av mina favorit sätt att styla på.

Om ni är sugna på att handla ifrån bästa Yebo Design kan ni använda koden YEBO10 som ger er 10% rabatt på allt.

–> Shoppa här <–

Här nedan visar jag hur man kan styla sina sidenscarfs från Wanderland Collective 🙂 Hur stylar du din scarf?
Utöver dessa sätt kan man ju knyta en scarf runt halsen, runt handleden eller runt en hatt. Möjligheterna är ju oändliga och det är bara din fantasi som sätter stopp.

Hur fina boxar? Känns så lyxigt att få hem sina produkter såhär 🙂

Två stycken nya favoriter till min samling Så här stylar jag min ena scarf Och så här kan man styla en scarf i håretSå enkelt och väldigt snyggt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *