Firar 5 år som flata!

I år eller för att vara ganska exakt på månaden firar jag nu hela 5 år som flata! Har ju tidigare hatat att katigorisera mig och har alltid försökt slingra mig ur den frågan när folk har frågat vilken läggning jag har. ”Jag är jag” har jag alltid svarat och det har räckt för mig. Men sedan i år har jag verkligen förstått själv att jag är lesbisk. Det finns ingenting som väcker mitt sexuella intresse hos en man. Jag har försökt genom dessa fem år, men det har bara känts fel i tanken. Så nej. För mig känns det så skönt att ändå veta och inte vara osäker längre.. Det har gått så otroligt mycket energi genom att bara tänka och försöka hitta vem man är. Hade jag fått leva om, hade jag inte funderat så mycket utan bara levt. Hur som helst så känner jag mig mer säker än någonsin på min läggning och grattis till mig själv 🙂

Tänkte ni skulle få se ett gäng bilder genom tiderna hehe: jjjjeee
2011jenjeeen
2012jjeeennn
ppppopop
2013 1418988538-7748
2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *