Första advent hemma

Hej vänner!
Det är så mycket planer som fått ställas in denna helg. Vi skulle på både julmarknad och födelsedagskalas, men förkylningen har gjort så att vi stannat hemma istället. Leonard och Livia är friska, men jag fortfarande hostig och snorig. Men men, nästa vecka har jag bestämt mig för att det blir ”som vanligt” igen. Jag kryper på väggarna av att bara vara hemma. Nåväl!
Första advent och tredje december idag. Vi har varit ute och lekt en massa. Jag har även promenerat, hämtat paket och fixat en massa hemma. Trots att jag bara är i vecka 17 så känner jag mig så tungt. Det är jobbigt att gå och framförallt i uppförsbackar. Jag flåsar och flåsar haha.
Idag fick jag hem mitt löpband från Mystuff som jag beställde under Black week och jag ser så mycket fram emot att ta långa ”promenader” på detta i min takt. Verkligen värdens bästa investering för mig som gravid och även efter såklart!

Jag ser fram emot veckan. Jag ska iväg på möten, träffa vänner och mysa i stan. Jag ska verkligen försöka gå tillbaka till min vardag där jag romantiserar livet. Jag är verkligen en livsnjutare, men jag har tappat det nu när jag varit så förkyld en längre tid.
Så nöjd med denna helg dock. Vi har myst varje minut här hemma och det har jag verkligen behövt.
Hoppas ni haft en fin första advent <3

<3 Livia och Leonard öppnar mitt paket från Mystuff – löpbandet 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *