Karlaplan Loppis

Hej kära ni!
Hur mår ni? Jag, Livia och Leonard har verkligen haft alla helger planerade under hela hösten. Kommande helger är även dem planerade. Men det är fullt med roliga saker vi har framför oss 🙂 Nästa helg åker vi exempelvis till Arvika för den årliga höstmarknaden. Som jah längtat efter denna helg. Det har varit tradition sedan jag föddes.

På tal om marknad så var jag med familjen på Karlaplans loppis. Här fyndade vi massor. Det är på denna marknad man kan göra riktiga kap på designer brands. Här har jag köpt både Busnel och Chanel genom åren. Tips om ni är sugna! Igår hittade vi mycket fint och unikt till Leonard. Bland annar lite leksakståg och en skjorta. Vi gick sedan vidare till Lindex i fältöversten för att köpa vantar, ett fleeceset och en merinoullsbody. Såna saker behövs verkligen! Innan vi åkte hem blev det en obligatorisk lördagsfika tillsammans med mina svärföräldrar. Så himla mysigt 🙂

Idag ska vi umgås med Leonards gudfar, en av mina närmsta vänner. Honom har jag längtat efter.
Ha en underbar söndag kära ni.

Köpte denna fina skjorta till Leonard. Kunde inte stå emot.  Mina två <3Fikadags Älskar Thélins på Karlaplan Lilla älsklingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *