Bloggflöde

Fråga vad du vill

Er önskan är min lag! Jag har fått så mycket frågor bland mina kommentarer så jag tänkte att vi kör på en frågestund. Du får i vanlig ordning fråga VAD DU VILL. Ni kan vara anonyma om det känns bättre.

Idag ska jag i vanlig ordning jobba, men hemifrån. På lunchen ska jag träffa min älskade vän Luana och vi två har minsann en hel del att ta igen. Vi ska ses på en favoritplats i Stockholm, men mer om det senare. Nu ska jag brygga en till kopp kaffe. Ps. Jag har försökt dricka Oyatly havremjölk i mitt kaffe, men det går inte. Det är liksom för sött. Finns det något annat liknande (istället för “vanlig” mjök) som ni kan tipsa om?

Ta hand om er <3

3 thoughts on “Fråga vad du vill

 1. Vad lyssnar du helst på för musik, Favoritband?
  Vad har du för utbildning?
  Varför arbetar du med media och marknadsföring?
  Vad är det bästa med Maria?
  Du skriver att ni firar 4 år? Ni gjorde väl slut för två år sen?
  Vad lägger du mest pengar på?
  Vad är viktigast i ditt liv?
  Vad är det viktigaste i en relation?
  Hur många relationer med tjejer har du haft?
  Skulle du säga att du är 100% Lesbisk?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *