Framme i min drömstad!!

Det är helt sjukt vad vi varit med om redan!! Nu är klockan två på natten och vi har nyss landat i en superskön hotellsäng mitt i Paris mest romatiska delar : ) Flygresan var otroligt läskig, det var en massa turbulens och jag fick panik…  varenda muskel i kroppen slappnade av när vi landade på Chaulle de gaulle. Det negativa var ju att vi landeda så sent och det var inte en själ i terminalen på flygplatsen. Människor gick runt med gevär (!!!!) och jag blev livrädd igen.. Jag sprang runt där som en yr höna. Tiislut hittade jag till min förväning ett gäng svensktalande. vi hänkade!! sen hamnade vi på ett skabbigt tåg likt stockholms roslagabana.. Vi hade ingen aning vart vi skulle, vi fattade ingenting och ingen kunde hjälpa oss. Vi hoppade av vid en knytunkt, där frågade en man mig efter knark, folk pissade över allt och alla var påtande och/eller berusade. En kille såg min oroliga blick och frågade om vi behövde hjälp. Denna underbara människa följde oss till vår metrolinje och jag är jätteteacksam. Om inte vi hade hittat honom hade vi varit helt lost och blivit tvugna att ta en taxi som skulle kosta en förmögenhet. Väl framme på vår Metrostation ”Dupleix” var allt så himla vacket. Gamla och antika ting runt hela stationen.. Jag kan inte förklara med ord hur vackert det är här. Vi bor precis bredvid ett glittrande Eifeltorn och jag är sååå kär.. Kär i en stad, kan man ens bli det? I morgon ska vi utforska staden och shoppa  Det ska bli så kul!! Jag hoppas vi hittar till Louis Vuitton butiken, det blir en urmaning!!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med tjejen!  : ) 

Sov gott alla fina!! Puss och kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *