Resor

Från ett vårigt rom 04:45

Idag fyller min älskade pappa år och förra årets present var en resa till Rom. Jag och min dåvarande flickvän överraskade honom med 5 dagar i denna vackra stad. Jag hade planerat härliga utflykter, middagar och andra aktiviteter. Pappa hade aldrig tidigare varit i Rom och eftersom att jag varit där en del var jag ju den perfekta guiden hehe. Jag älskar Rom. Dock ogillar jag starkt denna stad under dem “värsta” turist-månaderna… Det är bättre att åka på våren än sommaren till exempel. Vi åkte i början av maj och vi hade helt fantastiska dagar. Eftersom min pappa är som jag (morgonpigga som fasen) drog jag med honom till “Fontana di trevi” runt 04-tiden för att fota. Denna tid på dygnet är den enda chans man har om man vill fota i fred. Bara några timmar senare är det kaos och man kan omöjligt ta bilder…

Jag vill åka till Rom igen, helst väldigt snart. Jag ÄLSKAR ju Italien och jag har täckt landet ganska väl efter både roadtrips längst med kusten och diverse andra turer. Milano, Toscana, Portofino, Pisa och Florens är andra favoritstäder i Italien. Venedig överraskade mig inte tyvärr! Men Gud vad jag längtar efter en resa till Italien igen!! Vingårdar, lummiga restauranger, kuststäder, vin och en massa kultur.
Finns inget land som Italien.

Här kommer en liten “throwback” från Rom 04:45 en dag i maj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *