Från mig till mig

Hej älsklingar!

Jag måste bara visa väskan jag köpte på min födelsedag! Jag unnade mig en Chanel classic flap bag medium calfskin i bege. Som jag väntat, väntat och väntat lite till på denna. Det känns som att jag sprungit till butiken till som tätt för att ivrigt fråga om dem fått in den. Nu är den äntligen min! Jag har sedan tidigare en exakt samma modell i färgen svart. Ni kanske minns att jag köpte den i februari i år? Ni kan se den här (klick) Då firade vi rekordsiffror i mitt företag. Det finns ju alltid något att fira. Jag är bra på att romantisera livet och hitta saker att fira. Det kan vara stort som smått tänker jag 🙂 Man mår mycket bättre av att fira saker i livet. Sedan behöver man ju inte köpa en Chanelväska för 100k utan det räcker ju med att kanske köpa hem lite god chark, unna sig spa, eller en ny klänning. Jag är så glad över väskan! Denna ska få åldras med mig 🙂

Jag tror denna kommer vara en lika stor favorit som min andra beiga flap beige i caviarskinn. Vad tycker ni?

Det är något speciellt med att unboxa en Chanelväska tycker jag. Jag må vara töntig, men jag gillar det!

Min fina fina väska. Vad kul vi ska ha ihop du och jag  Vad tycker ni? Är den värd sin prislapp?  Den passar in i mitt hem om man säger så 🙂

 

2 reaktioner på ”Från mig till mig

  1. Alltså är den perfekt kondition är det nog värt. Men du får absolut inte ställa dina väskor på marken, du borde ha med typ en filt åt den. Samt en väskhängare till bordet om det inte finns en extra stol till den.
    Hur är det med inpremering och underhåll?

    Man ska ju ha kuddar insida på dom för att dom ska hålla formen etc, glöm inte lägga alla kvitton typ i ett kassaskåp vid risk vid brand, tur du har alla fotade iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *