middagskryssning och slottsteater

middagskryssning och slottsteater

Igår hade vi en av sommarens finaste dagar. Inte rent vädermässigt utan upplevelsemässigt. Jag och Livia hade en helkvälls dejt bara vi. Jag hade tidigare bokat in oss på en skärgårdskryssning med middag följt av en lyxig slottsteater på Drottningholms slott. Det blev precis lika bra som jag föreställt mig. Som jag längtat efter denna dag. Vi gick på fartyget ”Prins Carl Philip” på Klara mälarstrand. På båten tilldelades vi en magisk fönsterplats där det var så fint uppdukat för oss. Båten hade få bord och bara ett fåtal sällskap kunde boka. Jag och Livia var rena ungdomarna på båten om man jämför med de andra fem sällskapen hehe. Till förrätt fick vi en supergod räkcocktail och till huvudrätt fick vi en fisk som var supergod.

Själva skärgårdsturen varade i 1,5 timme så vi hann både drick och äta gott i lugn och ro. Det var så mysigt att få smyga fram genom Stockholms vackra skärgård. Väl framme på Drottningholm så gick vi upp till Slottsteatern där vi skulle få se ett av Shakespeares mest älskade klassiker ” The fairy quueen”. Detta är som en Opera-musikal-teater om jag får sätta ord på det. Jag kan inte med ord beskriva HUR VACKERT det var. Alltså det var bara wow. Musikalen var magisk och lika så den anrika gamla och fantastiska slottsteatern. Denna teater är från 1600-talet så det var riktigt häftigt. Jag satt som ett ljus och försökte ta in alla intryck. Allt var magiskt och jag satt som trollbunden.  Föreställningen var 3 timmar och 15 minuter. Nu måste gå och kika på den. Tyvärr fick jag ej fota under teaterns gång. Men här kommer lite bilder från kryssningen och bilder innan teatern.

Stor kram!

Min älskade vackra fästmö Jag invigde min klänning från By Malina som ja köpte på Jackie häromdagen 🙂

 SÅ god mat

Mysig tur i skärgården

vackra, magiska slott  Fartyget    Allt var in i minsta detalj så perfekt Vi hade SÅ bra platser. Wow <3 Liten och intim teater Tack för en fantastisk kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *