Bloggflöde

Från praktikant till….

Hej raringar!
Denna dag har bara gått i ett varv utan pauser haha. Idag var det min sista dag som praktikant på Mildh press. Känns helt galet att jag ska dit på måndag IGEN. Men då som anställd. Så glad och stolt över detta. Tänk att livet ger en såna här fantastiska chanser. Man ska alltid lita på sin magkänsla <3 Jag kommer jobba där under sommaren, men sen i augusti startar skolen igång på heltid! Idag på jobbet blev jag bjuden på såå fin lunch på Hillenbergs (valde tryffelpastan som alltid hehe) och sedan fick jag en massa fina presenter. Åh vad jag gillar detta team. Jobbet tillsammans med dem blir bara roligare och roligare. Ser så mycket fram emot denna sommar 🙂

Nu sitter jag och håller på med min presentation som jag ska hålla i skolan i morgon. Pecha Kucha är en japansk snabbpresentationsteknik som har strikta regler.
Man presenterar 20 bilder som visas under 20 sekunder i en powerpoint. Totalt blir det 6 minuter och 40 sekunder… Känns lite märkligt att presentera 10 veckor av praktik på detta sätt, men det ska nog gå bra hehe

Detta får man väl fira? 🙂   Fick min absoluta favorti stylingtång från Cloud ninepresentkort och skor från Ilse Jacobsen <w
Som om inte allt jag fått under resan skulle vara tillräckligt <3 Så tacksam och glad över detta! Tusen tusen tack!

One thought on “Från praktikant till….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *