Resor

Från slott till koja

Hej älskade ni. Vilka dagar jag har haft och vilken helg. Nu ska jag berätta vad jag gjort sedan i torsdag, eller jag tror egentligen att ni vet. Från Torsdag till fredag hade jag ett magisk dygn tillsammans med världens bästa flickvän ute på Görvälns slott i Järfälla. Vi mådde så bra och åt fantastisk god mat. Jag kan verkligen rekommendera alla en staycation här.
Efter utcheckningen i fredags tog vi en Taxi tillbaka hem för att packa om och sadla om för camping.

Vi packade med oss tält, liggunderlag, bubbel och en massa mat. Framåt eftermiddagen mötte vi upp Luana och Isabell för att ta båten ut till skärgärden 🙂 Vi hade noga planerat vart vi skulle slå läger över natten och platsen var ju given. Det blev så klart utanför vårt övergivna favoritslott som vi besökt så många gånger tidigare. Finns ingen så vacker plats som detta. Helt magiskt <3 Vi fotade en massa och passade på att få en massa bilder till våra samarbeten. Efter detta slog vi läger. Vi valde att slå upp tälten på gården intill slottet (ja, vi har fått OK på detta). En helt fantastisk camping-view med andra ord.

Jag har haft sommarens (hittills) finaste dagar <3
Här kommer ett bildregn ifrån dygnet

Camping-utrustadeVackra vackra slott. Så hemskt att det står och förfaller Här passade vi på att fota en massa. Det är ju en sån unik plats   Då var tälten uppslagna  Världens finaste flickvän  Vi hade en sån fin kväll. Jag är så lycklig över dessa människor.
Vi lyssnade på musik, sjöng en massa goa låtar, spela uno och åt middag i tältet. Jag vill göra detta igen. Med exat samma människor.  Ser ni utsikten ifrån tältet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *