Full fart måndag

God morgon läsare!
Det är verkligen märkligt har fort helgerna går… Dessa två dagar har jag bara tagit det lugnt utan att lämna mitt älskade område. Jag tror att jag behöver fler sådana helger, utan planer alltså..
Nu är det ny vecka och verkligen FULL FART. Dock blir denna vecka lite lugnare än föregående, men jag har fortfarande mycket roliga event som väntar. Speciellt torsdagens happening, men jag ska berätta mer on det senare. Nu är jag i alla fall påväg till kontoret, perfekt att kunna blogga på vägen 😉 Det kommer bli en bra måndag! Man kan ju liksom inte klaga när man kan gå ut i sommarkläder en tidigt morgon i maj.

Ha en underbar dag hjärtan!


Min fina blåa klänning kommer från Primark. 17 Euro! KAP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *