Fungerar ricinolja för hårväxt

Hej läsare!
Nu är det drygt 4 år sedan jag började att använda Ricinoljan. Många av er ha frågat hur det har gått och vad för resultat jag sett. Jag har vekligen kämpat med oljan och sett så fina resultat. Får att få ett långt och stsrkt hår med hjälp av ricinojan gäller det att ha koll på hur man gör och hur man ska få dey bästa resultatet. Jag har listat mina tips pch tricks.

Fungerar ricinolja för hårväxt?

Resultatet för mig har varit GRYMT. Håret har växt så fort att det har blivit jobbigt för mig att färga utväxten… Mitt hår har växt tre gånger så fort som det gjorde innan jag använde oljan. Sedan har jag också testat att lägga lite längs med ögonfransarna och de har blivit tätare och tjockare. Nu kan du köpa 100 ml Ricinolja (som räcker i all evighet) för 49 kr.

Köp ricinolja här (klick) 

Såhär använder du Ricinolja:

1. masserar in olja bena för bena i hela hårbotten i torrt otvättat hår.
2. applicera lite ricinolja i längderna
3. massera riktigt ordentligt och sätt upp allt hår i en klämma
4. Låt verka i minst två timmar (sov helst med oljan i håret för maximalt resultat)
5.  Efter att verkningstiden har passerat massera först in shampoo på oljan i torrt hår, skölj noga. Massera in hela håret med shampoo igen, avsluta med förslagsvis en inpackning.

Upprepa denna procidur varje vecka i minst åtta veckor.

Det negativa med att hålla på med ricinolja är att det tar tid, det kan vara lite kladdigt och man måste vara noga med att tvätta ur det ordentligt.

Köp ricinolja här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.