Bloggflöde

Gender Reveal – vi väntar en liten…..

Nu känner vi att det är dags för oss att dela med oss av hela Gender Reveal fikan vi hade för ett par veckor sedan. Vi har själva velat landa lite i beskedet och nästan glömt bort att jag lovat att dela med er <3

Så här gick det till när könet på bebis fastställdes. 

Den 14:e april var jag inne på Mamma Mia Östermalm för mitt Rutinultraljud. Vid detta besök hoppades jag på att min barnmorska skulle se könet på bebis. Mycket riktigt gjorde hon det. Min underbara barnmorskan skrev könet på bebis på en lapp och gömde det senare i ett kuvert som hon tejpade ihop. Hon ville inte att jag skulle kunna öppna det utan våld haha.
Fredagen därpå åkte jag och pappa till en ballongbutik för att köpa den stora ballongen. Killen i kassan var så gullig, snäll och lite exalterad som jag var. “Tänk att det bara är jag och barnmorskan som vet könet” sa han flera gånger 😂

Vi köpte ballongen, en konfettikanon och lite andra dekorationer inför lördagens Gender Reveal. På grund av rådande pandemi blev det bara våt närmsta familj som vi bjöd. Eftersom jag passerat vecka 20 anses jag som en riksgrupp.

Gender reveal party

Vi beställde lite mat från Wolt, mamma hade bakat och vi hade gjort det så fint här hemma. Jag var så nervös. Alltså jättenervös. Inte för att könet på bebis spelar NÅGON som helst roll. Men ändå var jag så pirrig. Det blir väl som att man kommer sin bebis närmre när man vet mer om den på något sätt.

DAGS ATT TA REDA PÅ KÖNET

.

.

.

.

.

.

VI VÄNTAR EN!!!!!

.

.

.

.

POJKE <3 VÅR ÄLSKADE LILLA L. SOM VI LÄNGTAR EFTER DIG

One thought on “Gender Reveal – vi väntar en liten…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *