Resor

Golden hour och nyårslistan

Hej älsklingar <3
Har varit och spanat på solnedgången här vid havet igen. Alltså jag tröttnar aldrig. Ikväll var den brinnande rosa och ja, ord kan inte beskriva hur vackert det har varit här ikväll. Det är mycket blandade känslor inför att åka hem. Jag längtar hem något så oerhört och denna längtan har jag aldrig tidigare känt när jag befunnit mig utomlands, men nu är det annorlunda. Det är mycket som inte kommer vara detsamma när jag kommer hem och det känns. Det känns läskigt, väldigt bra och spännande. Jag ser fram emot vad 2020 kommer ge mig och jag är redo för att ge allt. I allt jag gör.


Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?
Ja!! Jag vågade för första gången tro på mig själv och startade upp min egen buisness. Jag ska kämpa kämpa kämpa för detta 2020. Jag har så många sprudlande idéer och tillsammans med min kollega och vän kan vår byrå Point Media inget annat än att lyckas.

Något du önskade dig och fick? JAAA <3 Alltså JA.

Vilka länder besökte du? Frankrike två gånger, Italien, England 3 gånger, Tjeckien, Israel, Norge, Förenade Arabemiraten, Danmark och ja Thailand som jag är i just nu 😀 Ganska många länder när jag ser det såhär. Hoppas faktiskt på ännu fler kommande år.

Vad önskar du att du gjort mer? Litat på mig själv, stressat mindre, andats mer, börjat få rutin på träningen tidigare. Jag önskar också att jag hade kunnat lyssna mer på mig själv och satt ner foten.

Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat, oroat mig, pressat mig själv och mått dåligt på grund av andra människor.

Vad var sämst? Jag har genomgått så mycket ångest, tuffa perioder med en sjuk sambo och oerhörda stresspåslag.

Bästa boken du läste i år? Tyvärr har jag bara påbörjat böcker som inte fallit mig i smaken.

Vilken var din största karriärsmässiga framgång? Att sluta på min senaste arbetsplats där jag var anställd. Nu är jag min egen chef och det är det bästa beslut jag någonsin tagit. Man måste våga. Vad är det värsta som kan hända? Jag tänker så ofta på just det… Våga vetja…

Bästa minnet från 2019? Ett av mina största minnen kommer bli min gårkväll, alltså nyårsafton <3 Sedan kommer jag alltid att minnas PR-resan till Israel i somras. Den resan var magisk på alla sätt.

Vad spenderade du mest pengar på? Resor. Helt klart

Vilken maträtt åt du oftast? Sushi hehe. Skräll

Ditt bästa köp 2019? Måste svara resor på denna fråga också… Det är ju det enda man kan köpa som gör en rikare.

Vad ser du mest fram emot med 2020? Att känna lycka, sinnesro och känna mig tillfreds med livet. Jag älskar livet, men jag vill kunna njuta mer av det än vad jag gjort tidigare år. 2020 kommer bli mitt år. Det vet jag. 

2 thoughts on “Golden hour och nyårslistan

    1. Jag har inte skrivit någonstans att jag bor på Östermalm. Jag har bara skrivit att mitt kontor ligger där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *