Bloggflöde

Graviditets-förkylning?

Hej bästa ni 🙂
Idag skulle jag (som ni vet) på Ultraljud och sedan på ett ytterligare besök hos min barnmorska. Typiskt nog blev båda tiderna inställda på grund av sjukdom. Istället får jag komma på onsdag och det känns som en evighet dit. Jag vill ju bara veta att allt är bra med lilla bebis. Inget annat spelar ju någon roll. Som tur är fick jag ändå tid snabbt och jag hoppas att dessa dagar fram till onsdag rusar.
Idag sitter jag i vanlig ordning hemma och jobbar. Har lite skrivuppdrag och copy som ska vara klara idag. Sedan har jag även ett spännande möte med en samarbetspartner som jag tror att ni kommer älska. Jag ska berätta mer om detta.

Jag måste passa på att fråga ER, ni som vet allt. Någon mer av er som hade fökyldningssymptom under era graviditeter? Sedan jag plussade har jag varit som förkyld. Alltså snuvig och konstanta nysningar. Ingen Corona har jag då jag tagit test.
Det är oerhört jobbigt att alltid vara snuvig, med en rinnande näsa.
Nu ska ni få se två bilder från verkligheten här hemma…

One thought on “Graviditets-förkylning?

  1. Hej! Älskar att man får följa dig & din vardag både här på bloggen & på Instagram. Men hur tänker du angående lägga upp bilder på din bebis när den är född? Kommer du att göra det – eller kommer du inte att göra det? 🙂 Hade varit intressant att höra din syn på det. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *