Bloggflöde

Har du försäkrat din hund?

-Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Hundförsakring.se –

Hej underbara ni 🙂

I detta inlägg ska vi prata om försäkringar och hur viktigt det är att försäkra det man har… Jag har lärt mig om mina misstag och skulle aldrig låta något vara oförsäkrat. Speciellt inte mina husdjur. Nu ska jag berätta för er om grym guide när det kommer till hundförsäkringar. Guiden hittar ni på https://hundförsakring.se. Här kan man läsa om alla olika hundförsäkringar och få råd om vilken typ av försäkring som passar just dig och din hund.
Att äga en hund är ett stort ansvar och man ska aldrig låta sin hund eller annat husdjur gå oförsäkrat. Att inte ha sin hund försäkrad kan bli en oerhört (och väldigt onödigt) stor kostnad för dig.  Varför ska man ha en hundförsäkring är det många som undrar.
Svaret är kort och gott att hundar liksom människor kan råka ut för sjukdomar och olyckor och så vidare. Jämför och läs på hos Hundförsakring.se så kommer du att få klarhet i vilken försäkring du behöver till din hund.

En annan fråga många undrar är vad som ingår i en hundförsäkring. Det är givetvis olika beroende på vilken försäkring du väljer. Men oftast så täcker den kostnader för veterinärbesök och undersökningar när hunden blivit sjuk eller skadat sig. Man kan också välja olika tillägg på den grundförsäkring du väljer om du önskar ett utökat skydd. Många av dem hundförsäkringar man kan välja mellan kan ge dig den så kallad dolda – fel – ersättning. Detta handlar alltså om hunden skulle ha sjukdomar eller andra fel som upptäckts efter att hunden levererats hem till dig.

Det finns fler varianter på försäkringar för din hund. Bland annat försäkringar som bara täcker olyckor. Dessa försäkringar täcker inte dem kostnader som uppkommer vid veterinärvård av orsaker som till exempel sjukdomar eller förslitningsskador hos din hund. En hundförsäkring som endast ger dig ersättning för olyckor är självklart billigare än en hundförsäkring som ger dig ett större och heltäckande skydd för din hund.

Givetvis finns det också hundförsäkring med livförsäkring. På Hundförsakring.se kan ni läsa allt om detta och alla dem andra försäkringarna 🙂 Se till att försäkra din hund idag.

One thought on “Har du försäkrat din hund?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *