har gjort allt det där som inte är kul

Hej på er!
Förlåt för min frånvaro idag, men jag har tragit tag i saker som var tvungna att fixas! Har bland annat storstädat min lya, rensat bland kläder/skor/smycken, och tvättat klädberg. Alla som känner mig vet att jag är otroligt pedant och lite av ett kontrollfreak, inte alltid så kul, men men. Det var riktgit skönt att få sova inatt också. Sov ju ingenting mellan lördag och söndag, nog för att jag får skylla mig själv för att vi hitta på andra saker! haha….Men det tar ett tag innan man blir ”sig själv” igen. Sömn är viktigt! Denna vecka kommer också bestå av en hel resande, precis som jag gillar. Jag vet att tisdagen (alltså i morgon) kommer att spenderas här i Göteborg, sen vet jag inte riktigt hur det blir. Halmstad ligger i all fall på listan. Sen behöver jag ta mig till Stockholm också där jag har saker att fixa. Tur att jag gillar att resa säger jag bara! Numera brukar all tågresor gå så fort då jag sover bort dem. Förr (när jag inte var så ”van” vid att åka tåg) vågade jag aldrig sova. haha! Hoppas ni har/får en trevlig kväll. 
Vi hörs, ta hand om er! <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *