Har sagt upp min lägenhet..

..I Göteborg och det gjorde jag med tårar i ögonen. Det var ett jobbigt beslut, men jag har övervägt det länge. Efter drygt ett år med bostäder i två städer har jag nu bestämt mig för att det är Stockholm jag vill bo i. Det kommer inte att bli kul att flytta ut från lägenheten i Göteborg, det var liksom min första egna riktigta lägenhet mitt första 1:ahandsontrakt!! Fasen vad kul jag haft där, men det har också varit en mycket jobbig tid.. Jag kommer sakna min fantastiska lägenhet, det är en sak som är säker!
 Såhär bor jag nu.. Lite litet, men annars inget fel.. Nu väntar jag på något större och det kanske kommer fortare än vad jag någonsin kunna ana.. Men jag vågar inte hoppas ännu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *