Bloggflöde

Hej då Stockholm….

Hej raringar <3
Tänkte först bara säga att jag strax gör igång en frågestund på min Instagram, så under 24 timmar har ni chansen att fråga ALLT. Detta kör jag alltså på en begäran ifrån er. Hoppas ni tycker att det blir kul 🙂

Igår kickstartade jag igång med jobbet på riktigt. Jag hade verkligen längtat efter att få jobba, komma igång och ta tag i alla idéer jag fick under resan i Thailand. Jag träffade Jennie på Östermalm igår och jobbade på. Vi har så mycket idéer och så mycket på gång. När vi hade jobbat klart så fixade jag (äntligen) mina naglar.. Gjorde dem i Thailand sist och dem både skadade mig och gjorde ett hemskt jobb. Usch! Nu är jag i alla fall hur nöjd som helst. Ny längd, ny form och ny färg. Efter jobb och ärenden i fältan blev det middag och bubbel med min underbara Brasse, Luana <3 Gud vad jag saknat henne. Jösses! Hon är verkligen en fin vän hon.
När jag kom hem på kvällen var det bara att börja packa väskan igen. Sitter nämligen på tåget till mamma i skrivandets stund. Känner verkligen att jag behövde fly ett tag… Eftersom att jag har lyxen att jobba så mycket på distans så påverkar det ju inte mitt arbete negativt. Så tacksam! Ser fram emot mysiga dagar med min värmländska familj.

Kär i denna… Men hur smart är det egentligen att köpa en kappa i denna färg? Jag vet inte… Vill bara inte att den ska bli smutsig på en gång..

Louisa på Diamond Nails gjorde mina naglar igår och hon är så snabb, duktig och gullig.

Pinchos med denna. Det kan liksom inte bli fel….<3 Så här blev i alla fall naglarna 🙂
Vi hörs sen !!

2 thoughts on “Hej då Stockholm….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *