Bloggflöde

Hej från Karlaplan

Hej på er!
I skrivandets stund sitter jag hemma hos Jennie och hennes “hemma-kontor” på karlaplan.  Älskar att vara här. Älskar detta område. Här vill jag bo i framtiden 🙂 Idag har vi haft möte med vår kund på deras kontor. Det är mycket som händer där nu och jag håller tummarna för att allt ska gå vår väg. Jag är taggad som fasen 🙂 Efter mötet fick både jag och Jennie cravings efter hamburgare och då överraskade jag henne med att Wolta hem världens smaskigaste burgare från Brödernas här på Östermalm. Ska man äta burgare så ska man äta en riktigt go en. Sedan dessa har vi verkligen bara jobbat på, men nu närmar sig klockan 17 och det är strax dags att klappa igen datorn. Ikävll blir det vin och bio-mys-dejt med mitt hjärta. Som jag längtar.

Morgonens första möte Jag i morse. så kall och så trött… Blev dock glad när jag såg hjärtat på låret.

<3 <3 <3Igår hade jag en Instgagram skola för henne här. Det behöver hon hehe..

Världens bästa Poké bowl har suuni sushi på Lidingö. Tröttnar aldrig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *