Resor

Hej Kungälv

Hej raringar!
Det blev ett inlägg till idag,. Kunde inte hålla mig ifrån att uppdatera er 🙂 Det känns märkligt att vara i Kungälv. Här har jag bott en gång i tiden. Det finns så otroligt mycket minnen och så mycket känsla i denna stad. Jag har aldrig riktigt varit här och hängt i Kungälv sedan jag flyttade härifrån. Har endast åkt igenom när jag har varit på tidigare roadtrips. Jag är så glad att jag har chansen att få vara här nu, med världens bästa människa också.

Vi landade I Kungälv strax innan lunch idag och sedan dess har vi checkat in på vår gästgiveri som vi ska bo på. Ett urmysigt ställe som man bara måste stanna en natt eller två på. Jag ska ge er alla detaljer om detta boende i morgon 🙂 Vi har också haft en picknick nere vid vattnet, promenerat längst med dem gamla gatorna och spanat in dem små mysiga butikerna. Nu under kvällen har vi promenerat mer, fotat och ätit en fantastisk god middag på Restaurangen “Fars hatt”.
Jag älskar denna lilla stad. Jag är så glad över att få vara tillbaka 🙂

Linne från Chiquelle, kjol Na-kd, skor Rizzo, väska Chanel

Hur vackert? Kungälv är en sån liten och charmig stad  Gamla torget  Svensk idyll Kvällsvinet vid vattnetHalloumiburgare med pommes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *