Bloggflöde

Hej Mars och en glimt av våren

God morgon hjärtan och hej underbara Mars.
Är det vår nu? Eller måste vi vänta till april för att säga “nu är våren här”. Det kanske inte spelar någon roll vilken månad det är utan mer beroende på väder? Haha. Hur som helst så är jag väldigt glad. Glad för att det är Mars, glad för ljuset och glad för att vi går mot lite lättare och varmare tider.
Denna vecka kommer bli bra. Jag känner det i hela kroppen. Jag har faktiskt rätt så mycket att stå i under veckan. Både nervösa möten, roliga jobb-dagar och en lyxig frukost är inbokad. Jag ser så mycket fram emot kommande dagar.

Nu ska jag planera inför veckan och sätta upp mina mål för mars. Sedan ska jag också unna mig en “take away” frukost från Joe & tje juice som numera finns på Wolt. Glöm inte att använda er av min Wolt rabattkod (klick) när ni beställer.

Ha en ljuvlig måndag och en fantastisk vecka

Nu ska jag visa er några bilder från vår mysiga Brasse middag igår. Isabell och Luana bjöd in oss till en mumsig middag hemma hos L på Kungsholmen. Gud vad jag älskar hennes mat.

Klänning här (klick) – adlink

Luana bor så fint på Kungsholmen  Vegetarisk Feijoada – Brasiliens Nationalrätt. Såå gottFinaste sytrarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *