Resor

Hej Norrköping

Hej fina läsare 🙂
I denna stund ligger jag nerbäddad i en härlig hotellsäng med datorn på magen i fina Norrköping. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av dagen här. Vi bor på First hotell som ligger mitt i stan, rekomenderas starkt! Vi kom fram med tåget strax efter klockan två och sedan dess har vi varit ute och spanat in stan. Vi har shoppat lite, promenerat omkring och givetvis fikat. Mitt hjärta hittade ett sådant gulligt litet Café på en liten mindre gata. Detta ställe var så sött att vi var tvugna att ta en fika. Dem bakar allt själva och det tycker man ju extra mycket om. Fiket heter “Kafe Kuriosa” och är ett måste att besöka när man är i Norrköping. Jag gillar verkligen denna chamiga stad. Så sött med alla gula spårvagnar.

Nu ska jag gör mig i ordning inför dagens middag och så länge får ni se bilder ifrån idag. Kafé Kuriosa hittar ni på adress: Hörngatan 6, 603 55 NorrköpingSåååå god kardemummabulle. Fastnade lite extra för deras koppar Var tvugna att köpa med oss lite gottis till rummet  såhär har jag sett ut idag 🙂    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *