Allmänt

Heldag med flickvän i solen

Hej hjärtan!
Idag har jag varit sååå glad och lycklig hela denna onsdag. Jag och flickvännen gjorde oss redo för en heldag utomhus redan i morse. Sagt och gjort så promenerade vi till Stureplan där det blev lite shopping för min del och givetvis sen frukost i Sturegallerian. Efter detta promenerade vi vidare mot Drottninggatan där vi fortsatte att göra lite ärenden. Efter detta gick vi och njöt av solen i Vasaparken med en kaffe. Vi har gått över en mil idag och det har varit helt fantastiskt. Nu är det fasen vår. Vi har i skrivandets stund precis kommit hem så jag vill verkligen kalla det för en heldag ute i solen. Älskade vår och älskade stad. Det är nu jag älskar Stockholm som mest ♥

2 thoughts on “Heldag med flickvän i solen

  1. Hej älskling vad du heter om Andreas Flickvän
   Du är du få kär Andreas jag älska du få gifta mig det bra sköt tjejer du lova mig försöka
   Dig ha en bra dag hälsning Andreas
   💋💋💋

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *