Heldag på Djurgården – Prins Eugens Valdemarsudde

Igår hade jag och min älskling sommarens (kanske) finaste dag här i Stockholm. Vi klev upp efter en härlig sovmorgon, hon gjorde scones medans jag fixade lite med jobb. Efter en smarrig frulle åkte vi till Djurgården där vi hoppade på en Voi-scooter. Vi körde längst med djurgårdens fina gator, områden och små gränder. Tillslut hamnade vi intill Prins Eugens galleri ute på Valdemarsudde. En plats jag aldrig faktiskt varit på. Helt otroligt. Jag är så glad över att hon tog mig hit❤️ Vi var såå svettiga när vi kom fram, trots att vi hade haft vinden i håret under voi-turen, men det räckte inte… Vi parkerade scootern och kikade omkring. Denna plats var så vacker och jag kunde inte få nog av utsikten. Efter en stund här åkte vi vidare till andra sidan av Djurgården och till Thielska Galleriet ute på  Blockhusudden, även detta på Djurgården. Här finns det en massa vackra skulpturer att titta på och ett galleri inomhus. Hit ska vi gå igen när vädret är lite sämre. Efter detta stopp åkte vi i ca 30 min innan vi stannade till vid min favoritplats, Rosendals slott och Rosendals trädgård. Vi la ut filten som, vi hade med oss under ett stort träd. Här chillade vi i en hel timma. Helt underbart. Vilken lördag hörni.

Intill Prins Eugens galleri.
Ni hittar denna plats på adress: Prins Eugens Väg 8, 115 21 StockholmFina fina Waldemars udde Så mycket att se vid Prins Eugens galleri Älskar dig Givetvis packade vi med oss Norr i ryggsäcken. Finns inget som är så gott en stekhet sommardag. ?    Mysigaste jag vet. Att ligga på hennes arm under bar himmel <3 Unnar alla en sån fin kärlek som vi har.  Bebbes vrålåk ?  Intill Thielska Galleriet.
Ni hittar denna plats på adress  Sjötullsbacken 8, 115 25 Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *