Helgen lider mot sitt slut

Hej bästa ni!
Jag hoppas att ni haft en mysig helg. Helgdagarna bara rusar iväg och jag hinner inte njuta av dagarna så mycket som jag borde. Det är ju så mycket man vill göra tillsammans under dessa dagar så oftast är helgerna planerade. Även denna helg. Men vi har varvat hemmamys med lite utflykter tillsammans så det har varit en mycket fin helg. Nu vill jag bara ha lite varmare väder så att man kan kicka igång picknic-säsongen, eller vad säger ni? 🙂

Igår eftermiddag var vi hemma hos min vän Leticia och hennes sambo. Leonard älskade att vara hemma hos dem. Till en början var hab lite blyg, men sen gick det superbra! Det var så längesedan vi alla träffades så jag uppskattade verkligen vår mysiga eftermiddag igår.

Idag har jag äntligen hämtat min Rolexklocka då den varit inlämand på service. Efter det åkte vi till mina svärflräldrar för en supergod lunch. Min svärfar hade lagat en favoiträtt till mig. Mums! Innan vi åkte hemåt och lagade tacos blev det vår klassiska söndags-veckohandling. Älskar ändå denna rutin.

Så här har helgen sett ut i bilder.

Leonard var så glad över att få hälsa på Leticia  Fina vän <3 Älsklingen Deras balkong är magisk och utsikten liksåHej min älsklingsklocka.Lunch hos svärisarna  Veckohandling tycker lillen är kul   mysstunder i soffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.