BloggflödeRabattkoder

Hello Fresh rabattkod

– Inlägget innehåller en Hello Fresh rabattkod –

I ett betalt samarbete med Hello Fresh 

Hej underbara läsare! Nu har jag och älsklingen äntligen fått rutin på vår matlagning och veckans matsedel. Vi har så länge slarvat med maten och beställt middag för kvällen på diverse take away restauranger. Men nu har det blivit ordning på oss! Tänk att det kan vara så enkelt att slänga ihop en festmåltid. Det är tack vare Hello Fresh som jag nu ska prata mer om.

Hello Fresh rabattkod <– Hämta erbjudande

Men för er som redan vet vad Hello Fresh är vill jag bara meddela att jag har en fantastisk ” Hello Fresh rabattkod ” till er mina vänner. Med min rabattkod EMMAJENNIES925 får du:

  •  30% rabatt på första och andra matkassen.
  • 20% rabatt på din tredje och fjärde matkasse
  • Du får alltså 925 kr i rabatt på dina 4 första kassar.
  • !! Ni kommer till mitt erbjudande via länken ovan!! 

Hello Fresh recension

Det finns inget smidigare sätt än att beställa mat på. Min Hellofresh kasse levererades direkt till dörren, den tid som jag hade valt. Leveransen kom fint förpackat och vi saknade ingenting. Kyl och frysvaror låg säkert paketerade tillsammans i en så kallad “kylpåse”. All frukt och grönt var väldigt färskt och fint. Vi hade verkligen ingenting att klaga på.
Samma dag leveransen kom började vi laga vårt första recept. Vi hade det så kul och mysigt tillsammans i köket. Det var lite som en upplevelse att få laga något som vi aldrig gjort innan. Vi valde de recept som vi tyckte lät godast och hittills är vi så nöjda med våra val.

Hello Fresh recept

Hello fresh har så otroligt många recept. För alla smaker kan jag säga. Vi valde att blanda på recept som både innehöll kött och helt vegetariska alternativ. Jag tycker att portionerna var så oerhört stora vilket bara är positivt för två (vara en gravid) matglada personer 🙂

Hello fresh avsluta abonnemang / hello fresh prenumeration

Du vet väl att du kan avsluta eller pausa din prenumeration med Hello Fresh när som helst. Du har INGEN som helst bindningstid eller skyldighet att fortsätta med kassen 🙂

Hello Fresh har underlättat sååå mycket för oss här hemma. Vi är verkligen så nöjda med alla smarriga recept. Se nu till att ta del av min Hello Fresh rabattkod och kicka igång ett enklare liv 🙂

Hello Fresh rabattkodHello Fresh rabattkodHär ser ni hur allt levereades. Vi valde att köra på 5 olika recept för 4 personer. Vi är ju bara två, men vi ville ha extra mat som matlåda.

Så otroligt gott med stora portioner.

Tydliga och enkla recept att följa

Finns väl inget som slår Ravioli? Jag älskar det

Hello fresh recension

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *