Hemma efter en lååång dag!

Man ska ha SKÖNA skor om man planerar en heldags shopping, det har jag lärt mig idag! Fy tusan vad mina fötter värker…  Jag har haft en helt underbar dag. Det har hänt otroligt mycket skojj som jag aldrig kommer att glömma. Nu är jag i alla fall hemma, halvligger i sängen och försöker få över en det bilder från dagen : ) Filmen Colombiana verkade vara superbra med ihållande spänning : ) Stannade tyvärr inte tills slutet (fattar inte hur jag kunde slita mig) men jag var så trött och det kommer bli en lång dag i morgon också. Sängen lockade mer… Hur somhelst ska jag se filmen när den kommer ut på bio för allmänheten! Det var en mysig kväll : ) Måste säga GRATTIS till älskade mamma på födelsedagen. Hoppas du är lika nöjd med din helg här i stockholm som jag och Jessica är : ) Puss och kram alla! Vi hörs i morgon!

Jag utanför bion : )Erwik ; )

Tack igen syrran : ) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *