Hemma efter kvällens bravader!

Hej på er!
Nyss hemkommen efter kvällens bravader! Har haft en perfekt onsdagskväll : ) Eftersom det känns som att jag börjar bli sjuk blev det väldigt lugnt med alkoholen, blev någon drink som förövrigt var väldigt stark haha ; ) Först var vi och kollade filmen ”Bad teacher” på Sf- park. Filmen var helt okej bra : ) Sedan gick vi vidare till efterfesten på café opera!! Riktigt najs. Att komma glömma bort att äta är ingen stor hit.. Hatar att komma hem hungrig till ett ekande kylskåp.. Det enda som finns och det enda som tilltalar mig just nu är två Amarone flaskor som står oöppnade framför mig… suck.. Nää i morgon blir det att sticka iväg och handla frulle såfort jag vaknar.. Om en liten stund ska jag sova.. Vi hörs i morgon.. Natti på er Zzzzz.. puss på mellantån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *