Resor

Hemma från Göteborg + en trasig dator

Igår ekade bloggen tom och det beror kort och gott på att min Mac Book pro bestämde sig för att DÖ. Bara sådär. Vips. Hela skärmen började flimmra och man kunde inte se ett smack. Detta ledde då till att jag fick snöra på mig skorna, ta mig ner till stan och köpa em my Mac Book. Sagt och gjort så sitter jag här med min nya dator. Den är helt tom så nu på morgonen ska jag passa på att ladda ner dem program jag behöver. Suck, stånk och stön. Men men. Jag har en ny dator i alla fall 🙂
Nog om det. Vi är i alla fall hemma ifrån en helt fantastisk (halv) vecka på västkusten. Vi har haft det så bra och jag är så glad över alla sponsrade samarbeten jag fått chansen att göra där nere. Vi har turistat så mycket, men också bara njutit av att vara lediga och av varandras sällskap.

Idag är vädret så bra här hemma i Stockholm och det betyder picknick. Man måste passa på, såklart! I dessa tider brukar det ju vara Stockholm Pride och ni som känner mig vet ju att det är här jag har hängt dem senaste +10 åren. Känns märkligt i år måste jag säga. Det är ju som det är.
Ha en fin dag och ta hand om varandra 😘

Fina och underbara Haga Det blev en hel del fika-pauser nere i Götet Kände mig söt i denna klänning 😉  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *