Bloggflöde

Höggravid och shopping på stan

Förra veckan sa jag något i stil med “nu ska jag bara vara hemma tills han kommer”, men i den rastlösa kropp lyckades jag inte hålla mig. Jag har ju ändå mått lite bättre och igår skulle jag ändå till barnmorskan. Jag och älskling tog en taxi till fältöversten när vi hämtade ett förbeställt och graverat armband till lilla L. Det var både en överraskning från Livia till både mig och lilla L. Armbandet var så magiskt fint, men så så litet. Ni ska få se det!

Efter detta traskade vi sakta vidare till min barnmorska på Mama Mia city. Här väntade det en vanlig kontroll. Lyssna på bebis hjärta, ta prover på mig och mäta magen. Allt såg bra ut <3 Efter detta besök tog vi en taxi ner för Sturegatan och till Stureplan då jag verkligen inte orkade gå och på grund av spöregn… Vi shoppade, åt lite lunch och hade det så mysigt.
Ni får se mer på bilderna här nedan.
Nu är klockan snart 12 här och det innebär lunchvila för lilla mig. Är ju tröttare än tröttast denna period.

Så glad att älskling numera får följa med på besöken På Mama Mia cityEfter besöket var jag tvungen att kika på denna goding. Den påminner såååå om den chanel (i caviar skin) som jag redan har. Bara att denna är en annan storlek. Vi får se om jag slår till eller inte..

Fika / lunch  Ett besök på Livly är ett måste. Givetvis shoppade jag presenter till vår lilla älskling Vilar i flickväns-fåtöljen på Gant när min älskling shoppar  Så här såg jag ut. Så bekvämt ändå. Slipkjol och en kortärmad stickad tröja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *