Gravid vecka 35

Gravid vecka 35

Bebis längd: 44 cm
Bebis vikt: 2650 gram (enligt barnmorskan)
Frukt / Grönsak: Kokosnöt

Värmen och tyngden på magen blir allt jobbigare. Jag får allt svårare att röra mig i vardagen och saker som att ta av sig gravidleggingsen blir ett stort projekt. Än har jag inte ”vågat” fråga Livia om hon kan raka mina ben, men vill jag inte att håret ska virvla i vinden är den en fråga jag bör ställa henne…

Tankar som ”tänk om jag inte kan ta hand om barnet”, ”tänk om jag råkar döda mitt eget barn” och ”tänk om barnet inte är friskt när han kommer” snurrar hela tiden i mitt huvud. Jag känner mig så orolig för att han inte ska vara frisk. Jag spelar liksom upp olika senarion i huvudet när jag ligger där på operationsbordet. Vi håller tummarna för att lilla pelle mår bra <3 Finns liksom inget viktigare.

Gravidmage vecka 35

Gravid symptom vecka 35

Tung och nedsjunken mage, höfterna har börjat smärta och krampen har spridit sig till båda benen och från höften ner till foten. Sömnen blir allt sämre och jag kan ligga vaken och grubbla i timmar. Även andningen har påverkats, det käns tungt att andas och jag blir så andfådd för det minsta.

Något annat så mysigt som vi märkt är att bebis hickar i magen. Han har gjort det tre nätter i rad och det är ju så häftiga att se och känna. Åh vad vi längtar. Nu är det banimej inte lång tid kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.