Bloggflöde

Hotel Gió uteterass

Hej raringar!
Vilken pangeftermiddag jag och min donna hade igår 🙂 Vi startade vår eftermiddag hos “familljen” Gió och deras underbara helt nya terass. Syftet med eftermiddagen var egentligen att jag och ett litet gäng skulle ställa upp som modeller för hotellet, men det blev ju så mycket mer än bara det. Vi åt en massa fantastisk god plockmat, drack drinkar, bubbel och bara umgicks. Träffade så mycket nya och härliga människor och det är ju detta som är det absolut roligaste med dessa typer av events. Fotograferingen gick ju superbra och hela upplägget var så roligt 🙂 Väl på plats passade jag även på att testa deras drink lista och förutom Aperól som är en stående favorit så fick jag en annan, “HUGO”. Denna drink innehåller allt det som jag älskar. Mums!
Vill ni hänga på en fantastiska terass i sommar så är Gió en plats för dig,

Boka din vistelse hos hotell Gió här (klick) 

adlink

Mama Giós tryffelpasta är magisk

Här har vi den, Hugo drinken

 Kvällens klänning hittar ni på Bubbleroom

 En aperól gick också ner, såklart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *