Bloggflöde

Hotell Gío i solna

– Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Hotell Gío i Solna –

Hej hjärtan <3 Hur mår ni? Jag mår så mycket bättre idag och jag hoppas att det håller i sig. Inte visste jag att det skulle ta sån lång tid att rehabilitera sig efter en operation… Så fel jag kunde ha. Jag och min flickvän kommer i alla fall har världens mysigaste och lugnaste helg på Hotell Gío i Solna. Vi har precis checkat in på ett av rummen här och det är magiskt. Vi bor högst upp i byggnaden och utsikten är helt otrolig. Gud vad Stockholm är vackert!

Giò, en mötesplats för alla som vill bo och äta, umgås och arbeta i en varm och kravlös miljö med lite kärleksfullt temperament. På Giò kan man bo både en kortare och längre perioder då dem har 35 rum som är extra stora och anpassade för längre vistelser. Totalt finns 180 rum med över 500 bäddar.
Helt otroligt att denna byggnad är ifrån 1957 och att det varit ett typiskt gammalt “kontorshus”. Vilken förvandling.

Nu ska vi bara njuta av rummet och mysa här. Ikväll har jag bokat ett bord nere i restaurangen och efter det ska vi bada på rummet. Jag älskar staycations <3

BOKA GIO I SOLNA
(klick)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *