BRÖLLOP

Hur går det med bröllopsplaneringen?

Jag och Maria började vår torsdag med att sätta och oss ner för att planera. Nu har vi kört igång med vår bröllopsplanering på riktigt och om bara en liten stund kommer inbjudningarna gå ut <3 Jag är så taggad. Dock trodde jag inte att att bröllopsplanering skulle vara så här omfattande som det är. Men vi har ju slagit på den stora trumman när det kommer till allt så där av krävs det mycket planering. Det kommer bli så bra. Kan inte fatta att det bara är ett år kvar. Jösses vad pirrigt det känns. I morgon kommer två av mina tärnor till oss för lite mys, planering och idé-sprutande. Vad hade jag gjort utan dessa vänner <3 Som jag gillar er!

Om ni vill kan jag ju prata mer om bröllop här i bloggen. Hur många det kommer bli, teman, plats och själva slottet. Men bara om ni vill såklart!
Nu ska jag och M uträtta lite ärenden, sedan ska jag träffa en gammal vän Ska bli så mysigt.
Ta hand om er.
Puss och kram

Vårt hotell i Paris påminde mig om vårt slott. Magiskt <3 Kan inte fatta att demma dröm går i uppfyllelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *