Hur klär man sig för 34 grader?

Jag känner mig som snyggast på hösten, i alla fall stilmässigt. Jag känner mig sällan snygg och sofistikerad på somrarna. I alla fall inte på somrarna utomlands. Det är helt enkelt för varmt. Jag har lite svårt för svala sommarkläder och speciellt för beach-looks. Jag vet inte vad det är, men jag tycker bara inte att det ser sepciellt elegant ut. Det är otroligt svårt att packa för en resa där man förväntas vistas i 34 grader i nästan en månad. Jag älskar sol, värme och stränder. Men det är just kläderna som är problemet ????
Det jag packat ner i min väska nu är set som i kortare kjolar och blusar, även maxiklänningar i väldigt tunna material. Men vad met? vad ska man ha på sig?

Denna klänning från Vila är i alla fall ett måste att packa ner. Den älskar jag! Kommer matcha med fina sandaler, min Chanel beach bag och stora solglasögon.

Nu ska jag njuta av dagarna i småland!
Njut av helgen vackra n1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *