Hur rengör man ugnen på bästa sätt?

Hur rengör man ugnen på bästa sätt?

Inlägget är i ett betalt samarbete med Västerbottenssåpa

Städning kanske inte är det roligaste ämnet att prata om, men faktum är att det är roligare att städa när man har BRA produkter. Bra produkter som gynnar både ditt hem och miljön. Häromdagen satte jag igång projektet ”städa ugnen” och jag tänkte att det skulle ta lång tid och avsatte därför en eftermiddag för det.

Hur rengör man ugnen på bästa sätt?

Det första jag gjorde var att ur torka ugnen med en trasa i och med att jag en del löst skräp där inne haha. Sedan gjorde jag samma sak med en fuktig trasa. Därefter sprayade jag på Västerbottenssåpan och  produkt ”såpspray kök”. Jag satte på ungen och lät därefter produkten gro in sig en stund. Efter cirka 2o minuter stängde jag av ugnen och när den hade svalnat en aning torkade jag bort all smuts med den lätt texturerade trasan som jag beställt hos dem. Wow va nöjd jag blev!! Nästa gång ska jag dock testa att använda den fasta såpan och låta den verka över natten. Jag ska även införskaffa mig Väserbottenssåpas egna ”ugn kit” där man får med en glasskrapa. Jag tror det hade underlättat att använda den till själva glaset. Men trots detta är jag SÅ nöjd.

rengör ugnen på bästa sätt med Västerbottenssåpa och deras egna kit!

Här nedan får ni se lite före och efterbilder på min rejält skitiga ugn. Jag hade förväntat mig ett grövre jobb än detta- Tänk att såhär snälla produkter kan göra en sådan stor skillnad.

Nöjd, nöjd nöjd!

Glöm inte att koden EMMAJ20 ger er 20% på allt hos Västerbottenssåpa!

Hur rengör man ugnen på bästa sätt? Dessa produkter använde jag denna gång. Trasan är magisk!

Hur rengör man ugnen på bästa sätt? Före (usch, jag skäms)

Hur rengör man ugnen på bästa sätt? Under tiden

Hur rengör man ugnen på bästa sätt? och tadaaaa efter!!

Tusen tack för att jag fick chansen att testa era underbara produkter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *