I got a hangover..

..I´ve been drinking too much for sure… Jisses vilken kväll.. Jag har tagit det rätt lugnt med alkoholen en period nu, men igår släppte jag verkligen allt och jag blev dretfull på ren värmlandska.. Detta var inte riktigt planerat, men ibland vill man inte sätta massa gränser på hur mycket man ”får dricka”. Först var jag och jess hemma och föra hos Mari, sen drog vi vidare till kvällens mål ”Clustret” på söder. Det var äntligen dags för tjejfest!! : ) Jag knäppte tyvärr inte en enda bild under kvällen, men syrran hade några i hennes iphone som jag lånar : ) So here we goooooo..
Det blev några sånahär glas under kvällen…

Mariii : )
Jag fick en självgjord tulpan av bartendern ; ) haha
Vinet satte sina spår.. jora
Emmy med sällskap : )
Mary-Jet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *