I will stay the rest of my life here

Jag kan nog inte förklara min glädje!!!! När vi kom upp från metro-stationen ”George V” Såg jag Triumfbågen framför mig och Louis Vuitton-butiken åt höger (!!!) jag började gråta.. Mitt livs önskning har gått i uppfyllelse!!! Det är helt sjukt. Många kanske tycker att det inte är speciellt märkvärdigt, men för mig är det det. Idag har jag sett tre av de saker som är på min ”to do list” Innan jag dör. Det vill säga; Besöka den största Louis Vuitton-butiken, Triumfbågen och Eifeltornet. Jag är bara så glad och rörd! Bästa julen någonsin. Flickvännen gick in i butiken och kom ut med en stor påse. Jag vet inte vad det är, men i morgon får jag öppna!! Jag kan knappt bärga mig!!!! 

Babe och jag på Metron 

Lycka!!

Inne i jättebutiken. Bästa servicen!!

Så glad!!!

Triumfbågen!!

Lilla och stora Eifeltornet : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *