Ibland glömmer jag att vi bor på en ö

Hej hjärtan <3
Ibland kan jag verkligen glömma bort att vi bor på en ö och hur ENKELT det är att ta sig till vackra djurgården, centrala Östermalm och Nacka från oss. Det är ljuvligt, speciellt på våren och sommaren.
Jag hade tidigare i veckat lovat Leonard att åka båt in till stan så igår fick det bli av. Hela familjen tog sig ut i ovädret och till vår brygga (5 min från oss), väl på båten var det ju hur mysigt som helst. Detta var verkligen en upplevelse för Leonard, trots att han åkt denna båten många gånger innan (men han var mindre då). Väl i land så blev det lunch på en restaurang bakom Dramaten. Vi var alla så hungriga efter en promenad i kylan. Det blev pizza för oss alla, ibland kan jag verkligen känna ett extremt sug efter det. Efter både mat och kaffe så traskade vi ut för promenad och lite shopping. Det är SÅ himla sällan jag handlar på de större kedjorna, men idag tog vi oss en titt på Både & Other Stories och Zara. Hittade lite pre spring plagg jag inte kunde låta bli. Så nöjd med mina inköp. Jag visar två favoriter längst ner i detta inlägg. Vi gjorde flera ärenden innan vi strosade vidare. När mörkret hade kommit traskade vi tillbaka till Nybroplan där vi sedan tog båten hem igen 🙂

Vilken himla fin lördag <3
Hoppas ni har en fin helg vänner!

” vår brygga” på Lidingö

Leonard var så taggad på att åka båten

Vi fick påhälsning innan vi gick ombord hehe

 mysigt på båten 🙂      Hela min outfit kommer från H&M mama.  Vackra stadgott med pizza

Liten börjar bli SÅ stor kan man någonsin tröttna på denna stad? Jag tror inte det…

Två underbara plagg från gårdagens shopping på stan 🙂 Visst är de fina?

Läs mer: ideal of sweden rabattkod

En reaktion på ”Ibland glömmer jag att vi bor på en ö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *