Bloggflöde

Ida Warg brun utan sol omdöme

– Ida Warg brun utan sol omdöme –
Inlägget innehåller affiliatelänkar från Eleven

Jag är en trogen användare av Brun utan sol. Jag har länge kört med Löwengrip brun utan sol (klick), men nu har jag faktiskt förälskat mig i ett helt annat varumärke. Ida Wargs brun utan sol har tagit mig med storm och jag har kört med hennes produkter i cirka två månader nu. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av en kort recension om produkterna jag testat.

Ida Warg brun utan sol omdöme <– köp dem här

Innan jag vill gå in på varje enskild produkt så vill jag verkligen berätta att samtliga av Ida Wargs brun utan sol produkter sitter bättre än någon annan BUS. Idag finns det ingen annan brun utan sol som sitter i en vecka på kroppen (i alla fall ingen jag testat). Jag tycker färgen blir djup, men naturlig och väldigt fin. Tips!

Ida Warg Self Tanning Mousse <– Handla till bäst pris här

Ida warg har tagit fram två olika typer av brun utan sol mousser. Den ena är en så kallad ” Instant Self Tanning Mousse ” och den “Self tanning Mousse”. Skillnaden är att “instant tanning mousse” är brun i färgen direkt vid applicering. Många tycker att detta underlättar när man ska applicera sin brun utan sol. Jag har testat båda och jag upplever ingen skillnad i resultatet.
Om jag ska applicera en bryn utan sol till läggdags kan jag med fördel använda Self tanning Moussen då den är helt doftfri. Den andra som man blir brun direkt av doftar en ganska stark doft av cocos. Kan vara jobbigt att sova med.

Så applicerar du Ida Warg Self Tanning Mousse

Innan jag applicerar min brun utan sol är jag noga med mina förberedelser. Så här ser min rutin ut:

  • Jag bröjar med att raka benen
  • Sedan skrubbar jag noga hela kroppen med en gorvkornig skrubb och skrubbhandske.
  • När jag kommit ut ur duschen låter jag kroppen torka helt
  • Jag börjar att applicera på benen med hjälp av en applikationshandske. Detta är ett måste.
  • Sedan jobbar jag jämnt ut moussen över hela kroppen.
  • Moussen torkar väldigt snabbt och du kan nästan omedelbart sätta på dig lösa kläder.

Ida warg brun utan sol ansikte

Ida Warg skapar inte bara brun utan sol produkter till kroppen, utan hon har även magiska produkter till ansiktet också. Här finns det hela tre olika brun utan sol produkter för ansiktet. Jag har hittills bara testat en och den älskar jag. Här kommer mitt omdöme om Ida wargs brun utan sol till ansiktet.

Ida Warg Instant Self Tanning Face Lotion <– Handla här

Ida wargs brun utan sol ” Instant Self Tanning Face Lotion ” är en räddare i nöden dessa bleka vinterdagar. Man är ju oftast bara hemma nu, men man vill ju inte vara vit som ett lakan under ens zoom möten. Denna produkt är så galet enkel att applicera och resultatet är fantastiskt. Utför din vanliga kvällsrutin och tvätta ansiktet som du brukar. Klappa ansiktet torrt och applicera en liten mängd av Ida Warg Instant Self Tanning Face Lotion. Massera in den i huden. På morgonen kommer du vakna med ett naturligt glow och en lätt solkysst hud.

Alla Ida Wargs brun utan sol produkter är veganska 🙂
Hoppas du gillade mitt inlägg ” Ida Warg brun utan sol omdöme “. Ni handlar dessa produkter billigaste via min länk i stycket högst upp.

Ida Warg brun utan sol omdöme Ida Warg brun utan sol resultatLäs mer: Löwengrip omdöme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *