Idag har vi rockat sockorna

Jag klarade det!! Jag är nyss hemkommen efter en mastodont-körlektion på cirka sex timmar. Det var en utmaning. Men idag kände jag aldrig att det var jobbigt. Utan bara lärorikt och väldigt roligt. Givetvis hade vi en paus, men totalt har jag kört i sex timmar under dagen. Haha! Uppkörningen närmar sig så vi fokuserade på området kring Järfälla där jag ska köra upp med Trafikverket senare. Det ska bli spännande!

Min älskling mötte upp mig för en snabb lunch i Lidingö Centrum och det var så mysigt att få ett lite break. Som jag sagt innan så hade detta intensiva körschema inte fungerat utan henne. Så så tacksam för att hon ställer upp så mycket.

Innan jag gick till körskolan klädde jag lillen i två olika strumpor för allas lika värde. Rockade ni sockorna idag? Det var så mysigt att båda mammorna kunde lämna honom idag. Det går lättre och lättare för varje vecka på föris och man märker så att Leonard trivs bra bland både pedagoger och andra barn.

Nu har jag precis beställt mat till oss alla från Wolt. Det blir att fuska lite med maten nu när det är så intensivt med allt.

Ha en fin kväll hjärtan!

Dagens lunch i Lidingö Centrum

Det blev en kaffe och bulle på maten. Har jagat energi idag hehe

Två rätt trötta mammor

En paus med bilen för säkerhetskontroll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.