Ikväll blir det ELLE event

Hej och godmorgon kära ni!
Morgnarna med min son är underbara ändå. Trots den tidiga timmen så är det väldigt mysigt! Eftersom Livia har börjat senare så har hon faktiskt stigit upp med honom i ottan så att jag fått sova en timme till. Det är väldigt fint av henne. Nu sover min lilla gubbe igen och vid detta laget förstår ju ni vad jag gör då – BLOGGAR! Inte bara det såklart, jag passar ju på att snabbstäda och unna mig själv frukost.

Ikväll ska denna mamman tillsammans med min vän Jennie iväg på ett glammigt event tillsammans med ELLE och Jabushe. Ska bli så himla trevligt att få komma iväg på det. Som jag saknat alla event under dem senaste åren. Jag är ju en person som älskar att mingla och att träffa nya inspirerande människor. Ikväll händer det! Dock känner jag mig så ringrostig i outfit. Förr var jag liksom proffs på att klä mig inför event, men nu är jag i någon form av kläd-kris. Jag känner mig inte fin i något allas. Trots att jag badar i kläder så känns inget speciellt bra. Modet just nu är heller inte riktigt på min sida. Men något ska jag väl hitta.

Igår hittade jag allt som jag behövde i stan. I helgen ska allt skruvas upp tänkte jag. Eftersom jag har tummen mitt i handen så är det mamma Livia som får äran att skruva upp lådstoppen och så vidare hehe.

Nu ska jag hoppa in i min Walk in closet och spana efter en passande look för kvällen!
Ta hand om er! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *