I’m busy thinking I’m on my way now..

Hej hej på er!
Är hemma i värmland och dricker kaffe med mamma, alltid lika mysigt att vara här : )
Jag har varit ute och flängt en del sedan jag bloggade sist.. Har varit hemma i Stockholm där jag har gymmat, träffat fina, jobbat och varit ute en del.I fredags tog jag mig en sväng hem till härliga Götebåååårj  där jag tittade till lägenheten, träffade mina goa tjejer (lollo och Felicia) för lunch. Under lördagen kom mamma och pappa och hälsade på mig nere i Götet. De hjälpte mig med att storstäda min lägenhet, plockade bort en hel del personliga saker som jag måste bort i fall jag nu kan bestämma mig om jag ska hyra ut min älskade lya eller ej. Jag lider av separationsångest, inte bara jag som gör det i min familj. Som jag skrev på Facebook så kändes det så konstigt att komma till Göteborg igen (där jag inte varit på ca två månader) och se allt liv där.. Se alla charmiga spårvagnar och MITT hem som inte är något hem för någon.. hmm jag får inte börja tänka.. då blir jag galen. Jag vet vad jag vill, men jag vill så mycket… och jag hatar att välja.. Tanken gör mina ögon vattenfyllda.  Men jag är ändå glad, jag är glad för jag är lyckligt lottad. Jag har tre hem. En lägenhet i Göteborg, en i Stockholm och mammas och pappas i härliga  Arvika. Sen har jag ju en väldigt underbar syster också som bor i Gävle : ) Vi är lite utspridda i Sverige men ändå är vi alla så tighta och tur är väl det. 
Myskväll med Amarone… mums!


Min älskade Juke-Box… åhh..


Bild från Göteborgs gator i lördags  : )

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det kallnar, men ni får ha det så bra! Puss og Klem. 

Förresten, är det någon ev er som skulle vilja hyra min lägenhet möblerad?
Skicka en kommentar med mail så hör jag av mig! : )


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *